More

    TAG

    Воениот злосторник Ратко Младиќ се врати во притвор

    Воениот злосторник Ратко Младиќ се врати во притвор

    Осудениот воен злосторник Ратко Младиќ е вратен од амбулантата во неговата соба во притворското одделение, но се уште е многу слаб, изјави за Срна...

    Latest news