More

    TAG

    Во Пекинг денеска се затворени дополнителен број продавници и објекти поради ширењето на ковид-19

    Во Пекинг денеска се затворени дополнителен број продавници и објекти поради ширењето на ковид-19

    Во Пекинг денеска се затворени дополнителен број продавници и објекти поради ширењето на ковид-19, станбените блокови се под строги мерки за изолација, а властите...

    Latest news