More

    TAG

    Во Хоргош се запленети 4.500 капсули лек со психоактивна супстанца

    Во Хоргош се запленети 4.500 капсули лек со психоактивна супстанца

    Царинските службеници на граничниот премин Хоргош со Унгарија спречија шверц на 4.500 капсули дрога „прегабалин“, која се наоѓа на листата на контролирани психоактивни супстанци,...

    Latest news