More

    TAG

    Владата одговори колку од народните пари потрошила на новинарската свита во Софија

    Владата одговори колку од народните пари потрошила на новинарската свита во Софија

    На превоз и на сместување на 34 новинари, сниматели и на фоторепортери во Софија, Бугарија, Владата на Република Македонија потрошила вкупно 322.502 денари или...

    Latest news