More

    TAG

    ВИДЕО | Што би се случило ако обична игла удри во Земјата со брзина на светлината?

    Што би се случило ако обична игла удри во Земјата со брзина на светлината?

    Апокалиптичното видео покажува што би можело да се случи доколку објект од вселената удри во Земјата. Но, темата не е баш онаква каква што...

    Latest news