More

    TAG

    Ветеринар откри зошто никогаш не треба да му дозволите на вашето куче да си игра со тениски топчиња

    Ветеринар откри зошто никогаш не треба да му дозволите на вашето куче да си игра со тениски топчиња

    Добро познат ветеринар на TikTok предупреди за нешто што мислевте дека е безбедна играчка за кучиња. Д-р Хантер Фин сподели со своите 2,1 милиони следбеници...

    Latest news