More

    TAG

    Венко Филипче соопшти дека бебето Мала Амра ќе има нормален раст и развој

    Венко Филипче соопшти дека бебето Мала Амра ќе има нормален раст и развој

    Поранешниот министер за здравство Венко Филипче на својот Фејсбук профил  објави дека операцијата на малата Амра е успешна и таа ќе има нормален раст...

    Latest news