More

    TAG

    Уставниот суд го укина решението донесено од страна на градоначалникот на општина Дојран со кое се одобрува градење хотел на брегот на Дојранското Езеро во населбата Сретеново

    Уставниот суд го укина решението донесено од страна на градоначалникот на општина Дојран со кое се одобрува градење хотел на брегот на Дојранското Езеро...

    Уставниот суд го укина решението донесено од страна на градоначалникот на општина Дојран со кое се одобрува градење хотел на брегот на Дојранското Езеро...

    Latest news