More

    TAG

    УСКОК започна истрага против 16 осомничени за трговија со дрога

    УСКОК започна истрага против 16 осомничени за трговија со дрога

    УСКОК, по пријава на полицијата, покрена истрага против 15 хрватски и еден словенечки државјанин, кои ги обвинуваат за заговор за препродажба на големи количества...

    Latest news