More

    TAG

    УРНИСУВАЊЕ

    КОРОНАТА БЕСНЕЕ ВО МАКЕДОНИЈА,УНИШТЕНА НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА ИМУНИЗАЦИЈА,УРНИСАНО ЗДРАВСТВО

    Епидемиолошката слика со ковид 19 во Македонија нагло се влошува,надлежните од министерството за здравство за жал повеќе преферираат политика и поделба на квоти за...

    Latest news