More

    TAG

    Украина ги повикува руските војници да се предадат: Спасете се од трагедија и понижување

    Украина ги повикува руските војници да се предадат: Спасете се од трагедија и понижување

    Украинскиот министер за одбрана Олексеј Резников ги повика руските војници да го положат оружјето, ветувајќи им „живот и безбедност“. „Сè уште можете да ја спасите...

    Latest news