More

    TAG

    Циговски му побарал оправдание за отсуство од работа на тренерот Ристевски

    Циговски му побарал оправдание за отсуство од работа на тренерот Ристевски

    Тренерот Антонио Ристевски кој моментално е на Олимпијада во Пекинг добил писмо од претседателот на Скијачката федерација Огњан Циговски во кое се бара да...

    Latest news