More

    TAG

    Таткото на Коста К. ги шокирал присутните во судницата -Запалете ми го семејството

    Таткото на Коста К. ги шокирал присутните во судницата -Запалете ми го семејството

    На денешното рочиште таткото на момчето убиец повторно се обидел да направи жртва од себе, па откако мајката на едно од убиените девојчиња го...

    Latest news