More

    TAG

    Страшен феномен во Европа: Деца се убиваат со калашникови

    Страшен феномен во Европа: Деца се убиваат со калашникови, се отвораат соби за мачење во бродски контејнери

    Масивната трговија со дрога низ Европа поттикнува невидени нивоа на насилство. Нарко бандите отвораат комори за мачење низ целиот континент, вооружувајќи дури и деца,...

    Latest news