More

    TAG

    Стогодишнината од раѓањето на Шопов на релација Загреб

    Стогодишнината од раѓањето на Шопов на релација Загреб, Љубљана, Скопје

    Стогодишнината од раѓањето на македонскиот класик Ацо Шопов се чествуваше и на филозофските факултети при државните универзитети во Загреб и во Љубљана, со учество...

    Latest news