More

    TAG

    ССМ добил неофицијална информација дека Врховниот суд донел одлука да се одземе на синдикатите зградата градена во 1958 година и дека поништил низа одлуки поврзани со Работничкиот дом

    ССМ добил неофицијална информација дека Врховниот суд донел одлука да се одземе на синдикатите зградата градена во 1958 година и дека поништил низа одлуки...

    Сојузот на синдикатите (ССМ) добил неофицијална информација дека Врховниот суд донел одлука да се одземе на синдикатите зградата градена во 1958 година и дека...

    Latest news