More

    TAG

    Српскиот шоумен ќе остане запаметен по песната „Аутотјун“

    Српскиот шоумен ќе остане запаметен по песната „Аутотјун“

    Српскиот пејач и шоумен Зоки Шумадинац почина како последица на срцеви компликации. Зоки Шумадинац е роден на 8 август 1975 година во Австрија, а живеел...

    Latest news