More

    TAG

    Србите на 3 април ќе одат на избори

    Србите на 3 април ќе одат на избори

    Претседателот на Србија, Александар Вучиќ ги распиша вонредните парламентарни избори во Србија за 3 април и донесе указ за распуштање на Народното собрание. Уредбата...

    Latest news