More

    TAG

    Според Евростат индустриските производи поскапеле за 35 отсто за една година

    Според Евростат индустриските производи поскапеле за 35 отсто за една година

    Во јуни продажните цени на производителите на индустриски производи во ЕУ и еврозоната се зголемија за повеќе од еден процент во однос на мај,...

    Latest news