More

    TAG

    Сопругата на Марјан Стаменковски: Врз Марјан се врши тортура во истражниот затвор во Шуто Оризари.

    Сопругата на Марјан Стаменковски: Врз Марјан се врши тортура во истражниот затвор во Шуто Оризари

    Маја Стаменковска, сопруга на Марјан Стаменковски, уапсениот сопственик на „Доказ М“, кој е во притвор, се жали дека врз него се врши тортура во...

    Latest news