More

    TAG

    Словенец кривично ќе одговара за сообраќајна несреќа со фатален исход во Хрватска

    Словенец кривично ќе одговара за сообраќајна несреќа со фатален исход во Хрватска

    75-годишен возач од Словенија кривично ќе одговара за сообраќајната несреќа во Хрватска, во која во четвртокот на автопатот А1 загина 46-годишен возач од Словачка,...

    Latest news