More

    TAG

    Синдикатот потсетува дека граѓаните се сиромашни и по стартот на преговорите со Унијата

    Синдикатот потсетува дека граѓаните се сиромашни и по стартот на преговорите со Унијата

    Доколку Владата смета дека го започнала процесот за пристапни преговори со ЕУ, и укажуваме дека нејзините вработени и пред почетокот на процесот и по...

    Latest news