More

    TAG

    симптоми и третман на феномен кој може да стане хроничен - и непријатен

    Воспаление на очните капаци: Причина, симптоми и третман на феномен кој може да стане хроничен – и непријатен

    Иако овој феномен може да биде многу непријатен, тој обично не предизвикува трајно оштетување на видот и не е заразен. Очните капаци, односно очните капаци...

    Latest news