More

    TAG

    Што се случува со платениците од групата Вагнер?

    Што се случува со платениците од групата Вагнер?

    По неуспешниот пуч, платениците од групата на Вагнер се повлекоа во Белорусија. Што им се случува? Во јуни, платеничката група на Вагнер предводена од Евгениј...

    Latest news