More

    TAG

    Што ќе научи папагал во манастир? „Господи помилуј

    Што ќе научи папагал во манастир? „Господи помилуј, слава тебе Господи“

    Папагалите се интересни животинки, особено оние кои умеат да зборуваат. Односно, тие не зборуваат, туку повторуваат. Во тоа нивно мало мозоче го меморираат сето она...

    Latest news