More

    TAG

    Шефот на грчката дипломатија негира дека учествувал во спремањето на документот

    Шефот на грчката дипломатија негира дека учествувал во спремањето на документот

    Грчкиот министер за надворешни работи, Јоргос Герапетритис, негира дека тој или неговата правна канцеларија го подготвиле или учествувале во изготвувањето на договорот од Преспа. Од...

    Latest news