More

    TAG

    Шаќири претпочита директни преговори за повисоки плати на наставниците

    Шаќири претпочита директни преговори за повисоки плати на наставниците

    Министерот за образование и наука Јетон Шаќири вели дека е отворен за комуникација со Синдикатот за образование, наука и култура (СОНК) за нивното барање...

    Latest news