More

    TAG

    Села: Ова е органот на Алијанса за Албанците што ги носи конечните одлуки

    Села: Ова е органот на Алијанса за Албанците што ги носи конечните одлуки

    Извршното собрание на Алијансата на Албанците според статутот има право да донесе одлука за разрешување и доверба на претседателот, истакна денеска претседателот на партиското...

    Latest news