More

    TAG

    се работи на алтернативен план за спасување

    По 10 дена добија топли оброци: Работници се уште заробени во урнатиот тунел, се работи на алтернативен план за спасување

    Градежните работници заробени во урнат тунел во северна Индија веќе 10-ти ден конечно добија топли оброци, испорачани преку челична цевка, додека спасувачите работат на...

    Latest news