More

    TAG

    Се повеќе деца мигранти се обидуваат да го поминат смртоносниот Панамски Истмус

    Се повеќе деца мигранти се обидуваат да го преминат смртоносниот Панамски Истмус

    Детската агенција на ОН, УНИЦЕФ, во средата предупреди дека се повеќе деца мигранти се обидуваат да ја преминат опасна по живот област на Панамскиот...

    Latest news