More

    TAG

    Се откриваат уште тела пред пунктот за хуманитарна помош

    Се откриваат уште тела пред пунктот за хуманитарна помош

    Уште осум тела пристигнале во болницата Ал-Шифа во Газа, со што бројот на загинати во денешниот напад на израелската армија врз Палестинците кои чекале хуманитарна...

    Latest news