More

    TAG

    Саше Дончевски

    Парт 1. Улогата на командирот Дончевски во убиството на Матиловски и развој на криминалот и врската со врховниот суд на Господ

    Кога криминалците во униформи,живејат за момент во својата валкана роља „држтего криминалецот“,заборавиле на старото правило :„Една работа која ја знаат двајца и , повеќе...

    Latest news