More

    TAG

    Републиканскиот лидер на Претставничкиот дом останува на функцијата со помош на демократите

    Републиканскиот лидер на Претставничкиот дом останува на функцијата со помош на демократите

    Републиканскиот претседател на Претставничкиот дом на американскиот Конгрес, Мајк Џонсон, во средата вечерта преживеа обид да го смени од функцијата со помош на демократите,...

    Latest news