More

    TAG

    РАБОТНА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈП Градски Пазар Охрид ЗА ДЕЛУМНО САНИРАЊЕ НА ШТЕТАТА ПРЕДИЗВИКАНА ОД ПОЖАР ВО СОСЕДЕН ОБЈЕКТ

    РАБОТНА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈП Градски Пазар Охрид ЗА ДЕЛУМНО САНИРАЊЕ НА ШТЕТАТА ПРЕДИЗВИКАНА ОД ПОЖАР ВО СОСЕДЕН ОБЈЕКТ

    РАБОТНА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈП Градски Пазар Охрид ЗА ДЕЛУМНО САНИРАЊЕ НА ШТЕТАТА ПРЕДИЗВИКАНА ОД ПОЖАР ВО СОСЕДЕН ОБЈЕКТ Вработените во Градски Пазар, денес...

    Latest news