More

  РАБОТНА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈП Градски Пазар Охрид ЗА ДЕЛУМНО САНИРАЊЕ НА ШТЕТАТА ПРЕДИЗВИКАНА ОД ПОЖАР ВО СОСЕДЕН ОБЈЕКТ

  spot_img
  РАБОТНА АКЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈП Градски Пазар Охрид ЗА ДЕЛУМНО САНИРАЊЕ НА ШТЕТАТА ПРЕДИЗВИКАНА ОД ПОЖАР ВО СОСЕДЕН ОБЈЕКТ
  Вработените во Градски Пазар, денес се вклучија во работна акција за санирање на штетата која го зафати Затворениот зелен пазар поради пожарот кој избувна во соседниот угостителски објект, со што настана попреченост во одвивањето на дејноста на пазарџиите.
  Вработените извршија комплетно чистење и миење на подот и прозорците.Се изврши и подигање на сметот во пазарот за што помогна екипа на ЈП Охридски Комуналец
  Директорот Алесандар Попоски истакнува дека очекува во најбрзо догледно време затворениот зелен пазар да продолжи да функционира непречено и повторно да се создаде работна средина каде што здравјето ќе биде од клучно значење за продуктивноста и задоволството како на пазарџиите така и на вработените во одделениeто за работа на пазар.
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img