More

    TAG

    Путин им се закани на западните земји пред претседателските избори во март

    Путин им се закани на западните земји пред претседателските избори во март

    Рускиот претседател Владимир Путин го предупреди Западот, пред изборите во март 2024 година, дека секое странско мешање во Русија ќе се смета за агресија. Додека...

    Latest news