More

    TAG

    ПУШТЕНА ВО УПОТРЕБА ФОТОВОЛТАИЧНА ЦЕНТРАЛА ВО СОСУ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“

    ПУШТЕНА ВО УПОТРЕБА ФОТОВОЛТАИЧНА ЦЕНТРАЛА ВО СОСУ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“

    Денес во СОСУ „Св. Кирил и Методиј“, беше пуштена во употреба фотоволтаична централа, донација на компанијата ОКТА АД – Скопје. На настанот присуствуваше градоначалникот...

    Latest news