More

    TAG

    пронајдени вреќи со песок

    Претрес во деловна зграда во Звечан, пронајдени вреќи со песок

    Косовската полиција изврши претрес во зграда во Звечан, а внатре во неа се пронајдени вреќи со песок за кои се верува дека биле користени...

    Latest news