More

    TAG

    Премиерот организираше прием по повод отпочнувањето на преговорите

    Премиерот организираше прием по повод отпочнувањето на преговорите

    Претседателот на Владата  Димитар Ковачевски вечерва организираше прием по повод отпочнување на преговорите на Република Македонија со Европската Унија. На средбата на која беше...

    Latest news