More

    TAG

    Пред 70 години

    Пред 70 години, две момчиња беа сменети по породувањето во болница. Сега добија извинување

    Тоа беше едноставен домашен комплет за ДНК тест, божиќен подарок, кој засекогаш ги промени животите на двајца Канаѓани. Ричард Бове од крајбрежниот град Сешелт,...

    Latest news