More

    TAG

    Повеќето луѓе со рак на простата можат да избегнат или да го одложат агресивниот третман

    Повеќето луѓе со рак на простата можат да избегнат или да го одложат агресивниот третман

    Мажите, повеќето од нив, на кои им е дијагностициран рак на простата, можат да ги одложат или избегнат агресивните третмани без да ги загрозат...

    Latest news