More

    TAG

    Поранешниот началник на армијата откри кој е следниот потег на Путин

    Поранешниот началник на армијата откри кој е следниот потег на Путин

    Лордот Ричард Данат, поранешен началник на Генералштабот, зборуваше за руската инвазија на Украина. Тој се осврна на утринава напад на пет железнички станици во...

    Latest news