More

    TAG

    По продолжувањето на рокот за замена на возачките дозволи

    По продолжувањето на рокот за замена на возачките дозволи, се продолжува и рокот за замена на регистарските таблици на возилата до 31 декември 2024...

    По продолжувањето на рокот за замена на возачките дозволи, се продолжува и рокот за замена на регистарските таблици на возилата до 31 декември 2024...

    Latest news