More

    TAG

    Пленковиќ: Наскоро ќе се знае со кого ХДЗ ќе формира мнозинство

    Пленковиќ: Наскоро ќе се знае со кого ХДЗ ќе формира мнозинство

    Претседателот на ХДЗ Андреј Пленковиќ најави дека многу брзо ќе се знае со кого ХДЗ ќе формира мнозинство во Собранието. „Разговаравме со некои наши колеги...

    Latest news