More

    TAG

    Пет знаци на деменција: „Последниот е многу важен“

    Пет знаци на деменција: „Последниот е многу важен“

      Симптомите на деменција се појавуваат постепено, па често може да се помешаат со нормално стареење. Деменцијата е сложена состојба која влијае на когнитивните функции на...

    Latest news