More

    TAG

    Париз го забранува возењето пони во јавните паркови

    Париз го забранува возењето пони во јавните паркови

    Париз ќе забрани возење со пони во своите јавни паркови од 2025 година, одлуката следи по кампањата на активистите за правата на животните кои...

    Latest news