More

    TAG

    Ова е најмоќното оружје на Русија од кое стравуваат Европејците

    Ова е најмоќното оружје на Русија од кое стравуваат Европејците

    Европејците кукаат за огромните сметки за гас, а руски Газпром слави рекорден профит. Дали гасот е руско оружје што се користи против Европејците поради...

    Latest news