More

    TAG

    Откриен е нов вид диносаурус

    Откриен е нов вид диносаурус

    Палеонтолозите во Аргентина открија нов вид диносаурус со невообичаено кратки предни екстремитети како што е Тираносаурус рекс. Како што пишува CNN, фосилот на нов вид...

    Latest news