More

    TAG

    Осумгодишно неподвижно девојче од Охрид со тешка сколиоза

    Осумгодишно неподвижно девојче од Охрид со тешка сколиоза, утрово било транспортирано со хеликоптер од градската болница „8 Септември“ на операција во Истанбул, Турција

    Осумгодишно неподвижно девојче од Охрид со тешка сколиоза, утрово било транспортирано со хеликоптер од градската болница „8 Септември“ на операција во Истанбул, Турција, потврди...

    Latest news