More

    TAG

    Општините не можат сами да си ја платат струјата

    Општините не можат сами да си ја платат струјата

    На денешната четврта седница на управниот одбор на Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС), едногласно е изгласан заклучок да се побара итен состанок со Владата...

    Latest news